Vi söker projektledare/innesäljare till Göteborg

Vill du vara med och satsa?

Vi söker en projektledare/innesäljare med höga ambitioner
 
DanagårdLiTHO, som är en av Sveriges större grafiska producenter, har genom köpet av det Göteborgsbaserade tryckeriet Litorapid Media/Inform, stärkt närvaron i Västsverige.
 
Du som söker den här tjänsten har erfarenhet från branschen, främst inom display/storformat/expo, och söker nya utmaningar, samt vill vara med och utveckla vårt kunderbjudande. Du kommer vara placerad och verksam i Hisings Kärra på vår produktionsenhet.
 
Personliga egenskaper som vi uppskattar:
Du är noggrann och ambitiös med ett stort engagemang. Du bör också vara initiativrik, självgående och ha ett positivt sätt.
 
Skicka in din ansökan på jobb@dgli.se senast 21 januari 2018.
 
DangårdLiTHO är en av Sveriges större grafiska producenter. Vi hjälper företag och organisationer att förenkla hanteringen av tryckt och digital media. Bland våra tjänster ingår allt från produktion av miljövänliga trycksaker i vårt vindkraftsdrivna tryckeri till webbmedier och digitala verktyg. Vi erbjuder även reklambyråtjänster genom vårt dotterföretag Bergström & Sund. DanagårdLiTHO har cirka 70 medarbetare och omsätter cirka 130 Mkr med försäljningskontor från Stockholm till Helsingborg och med produktion och huvudkontor i Ödeshög.
 
DanagårdLitho logotyp 

Läsarkommentarer