Spara tid med DanagårdLitho

Man som sitter på kontor och ser avslappnad ut med händerna bakom huvudet

Allt fler kommunikatörer och beställare ska göra allt mer. Låt oss förenkla ditt jobb!

Här får du fem sätt att spara tid när ni ska få ut trycksaker och annat material till kunder, medarbetare eller medlemmar.

Projektledning

Låt våra projektledare driva igenom projekt och leda produktion av ert tryckta och digitala material. Vi håller dig uppdaterad med tidsplaner och offerter – och ser till att resultatet blir lyckat och levererat i tid.

Samarbetsverktyg

I takt med att mediekanaler och medieformat ökar, så ökar också behovet av samarbetsverktyg och smart lagring av filer och material. Vi hjälper dig välja verktyg som är rätt för era behov – och komma igång med ett effektivare samarbete.

Beställningsverktyg

Är ni flera som ska kunna beställa material och skapa lokala adaptioner av olika dokument? Kom igång med vårt beställningsverktyg så kan ni minimera originalarbete, administration och fysiska lager.

Lager och distribution

Oavsett om du vill få ut en rikstäckande butikskampanj eller lokalanpassade DR-utskick så kan vi sy ihop logistiken. Vi sorterar och fördelar materialet så att rätt mottagare får rätt saker, i rätt antal och på rätt dag.

Teknisk support

Låt oss hjälpa dig jobba smart med bilder och arbetsflöden. Vi kan kalibrera din bildskärm, och visa hur du kan automatisera moment och använda andra smarta funktioner – allt för att få säkerställd kvalitet och slippa merarbete.

Vill du börja spara tid med DanagårdLitho? Kontakta oss direkt.