Vi söker en tekniskt ansvarig för prepress

Vill du vara med i vårt lag?

DanagårdLitho är en av Sveriges större grafiska producenter med bl.a. verksamhet i Ödeshög, Motala, Göteborg och Stockholm och vi söker nu en teknisk ansvarig för prepress.

Du som söker ska ha erfarenhet från branschen, och då främst inom prepress. Du ska ansvara för att allt fungerar löpande med all prepress-teknik samt arbeta med utveckling av IT och nya tekniska lösningar inom hela vårt produktionsflöde. Du kommer även att ha kontakt med såväl kunder som leverantörer.

Du kommer att ingå i ett team med engagerade kollegor vilket medför att du som söker också behöver vara engagerad liksom självgående i din roll samt vara ordningsam och strukturerad.

Din placering kommer att vara i Ödeshög.

Vill du bli en i vårt lag, skicka in din ansökan till jobb@dgli.se senast den 24 juni 2021.

Frågor kring tjänsten besvaras av vår produktionschef Fredrik Ihrfeldt på nummer 0144-761 30

DanagårdLitho är en av Sveriges största grafiska producenter. Vi hjälper företag och organisationer att förenkla hanteringen av tryckt och digital media.

Bland våra tjänster ingår allt från produktion av miljövänliga trycksaker i vårt vindkraftsdrivna tryckeri till webbmedier och digitala verktyg. Vi erbjuder även reklambyråtjänster genom vårt dotterföretag Bergström & Sund.

DanagårdLitho har cirka 70 medarbetare och omsätter cirka 130 Mkr med försäljningskontor från Stockholm till Helsingborg och produktion och huvudkontor i Ödeshög.