Vill du vara med och satsa?

VI SÖKER EN PROJEKTLEDARE/INNESÄLJARE MED HÖGA AMBITIONER 

DanagårdLitho är en av Sveriges större grafiska producenter med bland annat verksamhet i Göteborg, för att tillgodose marknaden i Västsverige. 

Du som söker den här tjänsten har viss erfarenhet från branschen, främst inom så kallat storformat, samt projektledning och visst kundansvar. Du söker nya utmaningar och affärsmöjligheter, samt vill vara med och utveckla vårt kunderbjudande. Du kommer i första hand att vara verksam inom Göteborgsregionen. 

Personliga egenskaper som vi uppskattar: Du är noggrann och ambitiös med ett stort engagemang. Du bör också vara initiativrik, självgående och ha ett positivt sätt. 

Placeringen är i Göteborg. Vill du vara med och satsa skicka in din ansökan på jobb@dgli.se senast den 21 maj.

DangårdLitho hjälper företag och organisationer att förenkla hanteringen av tryckt och digital media. Bland våra tjänster ingår allt från produktion av miljövänliga trycksaker i våra vindkraftsdrivna tryckerier till webbmedier och digitala verktyg. Vi erbjuder även reklambyråtjänster genom vårt dotterföretag Bergström & Sund. DanagårdLitho har cirka 60 medarbetare och omsätter cirka 120 Mkr med försäljningskontor från Stockholm till Helsingborg och med produktion och huvudkontor i Ödeshög.